RI’s

Training en ondersteuning

geschreven door VeiligheidNL, geplaatst op 10-08-2016

FCB en VeiligheidNL bieden trainingen aan om zowel nieuwe als ervaren gebruikers te ondersteunen in het werken met de Risicomonitor. Hieronder wordt toegelicht welke trainingen worden aanboden. Op de website van FCB en VeiligheidNL kun je uitgebreide informatie lezen over de training en je aanmelden.

Trainingen voor nieuwe gebruikers
Start je met de Risicomonitor en heb je behoefte aan ondersteuning? Volg dan de training ‘Starten met de Risciomonitor ‘. Tijdens deze training doorlopen we plenair alle functionaliteiten van de Risicomonitor. Afhankelijk van de gekozen training zoomen we in op de inventarisatie voor Arbo of op de inventarisaties voor Veiligheid en Gezondheid. Je gaat onder begeleiding van de trainer zelf achter de computer aan de slag om te oefenen met de diverse onderdelen van de Risicomonitor.

Deze training wordt in drie varianten aangeboden:

Starten met de Risicomonitor voor Arbo
(Kinderopvang, Peuterspeelzalen, Welzijn en Jeugdzorg)
Aangeboden door: FCB
Locatie: kantoor FCB te Utrecht (van 10.00 uur tot 13.00 uur)
Kosten: € 175,- per persoon (excl. BTW).
Heb je interesse in deze training? Stuur dan een mail met je gegevens naar gezondwerken@fcb.nl

Starten met de Risicomonitor voor Veiligheid & Gezondheid)
(Kinderopvang, peuterspeelzalen)
Aangeboden door: VeiligheidNL
Locatie: kantoor VeiligheidNL te Amsterdam (van 9.00 uur tot 15.00 uur)
Kosten: € 195,- per persoon (excl. BTW).
Heb je interesse in deze training? Meld je dan aan of kijk voor meer informatie op de website van VeiligheidNL .

Starten met de Risicomonitor voor Veiligheid & Gezondheid)
(Gastouderopvang)
Aangeboden door: VeiligheidNL
Locatie: kantoor VeiligheidNL te Amsterdam (van 9.00 uur tot 13.00 uur)
Kosten: € 145,- per persoon (excl. BTW).
Heb je interesse in deze training? Meld je dan aan of kijk voor meer informatie op de website van VeiligheidNL .


Trainingen voor ervaren gebruikers
Maak je al enige tijd gebruik van de Risicomonitor, maar loop je toch tegen diverse vragen aan en heb je behoefte aan extra ondersteuning, dan is de training ‘Verder met de Risicomonitor’ iets voor jou! Gedurende de 3 uur durende training doorlopen we de verschillende functionaliteiten van de Risicomonitor en worden daarbij al uw vragen beantwoorden. Je gaat daarnaast zelf achter de computer aan de slag met je eigen account.>

Training 'Verder met de Risicomonitor - Veiligheid en Gezondheid voor kinderopvangorganisaties
Aangeboden door: VeiligheidNL
Locatie: kantoor VeiligheidNL te Amsterdam (van 9.00 uur tot 13.00 uur)
Kosten: € 110,- per persoon (excl. BTW).
Heb je interesse in deze training? Meld je dan aan of kijk voor meer informatie op de website van VeiligheidNL.


Maatwerk
Wanneer er meerdere medewerkers in je organisatie met de Risicomonitor gaan werken, kun je kiezen voor een incompany training. De incompany training wordt in overleg met jou op maat gemaakt, zodat deze geheel is afgestemd op jouw organisatie. Je kan kiezen uit:

  • Een incompany training gericht op het inrichten van de Risicomonitor, met nadruk op de onderdelen veiligheid en gezondheid. Kijk voor prijzen en meer informatie op de website van VeiligheidNL. Je kunt ook bellen naar VeiligheidNL (020-5114511) of een mail sturen met je vraag naar risicomonitor@veiligheid.nl
  • Een incompany training gericht op het inrichten van de Risicomonitor, met nadruk op het onderdeel Arbo. Mail voor informatie naar risico-monitor@fcb.nl of bel met FCB: 030-2985360.

Advies en begeleiding Risicomonitor
Behoefte aan advies of begeleiding? We kunnen je begeleiden en ondersteunen bij het opstarten met de Risicomonitor (aanmelden, inrichten van de risicomonitor, aanmaken van de eerste risico-inventarisatie, etc.), begeleiden met het laten uitvoeren van risico-inventarisaties en begeleiden bij het opstellen van uw Arbo- of veiligheidsbeleid. Ook wanneer u behoefte heeft aan één-op-één vragen stellen, kunt u bij ons terecht.

  • Neem contact op met VeiligheidNL voor advies en begeleiding ten aanzien van Veiligheid en Gezondheid (risicomonitor@veiligheid.nl / 020 5114511)
  • Neem contact op met FCB voor advies en begeleiding ten aanzien van Arbo (risico-monitor@fcb.nl / 030 2985360).


    Bekijk de handig instructie filmpjes over de Risicomonitor!
    Toch liever eerst zelf aan de slag? Bekijk dan de handig instructiefilmpjes over de Risicomonitor in de e-learning omgeving van VeiligheidNL! Log hiervoor op de e-learning omgeving in als GAST. over de Risicomonitor kan je inloggen als gast.
  • Terug naar het nieuwsoverzicht